A través de este blog ofreceremos un análisis de los acontecimientos sociales más importantes y viajaremos hasta su base histórica para comprender qué nos ha llevado a lo que hoy conocemos. Lo haremos mediante noticias, plurales opiniones y textos de interés. Asimismo, integraremos en el blog fragmentos de mis novelas de narrativa histórica para disfrute de los lectores entre las que destaco, el Visigodo y ahora, mi nuevo libro Omeyas..

lunes, 15 de marzo de 2021

LA TEUA RADIO INFORMA SOBRE LA ANTOLOGIA "2120

 Hola amig@s, incorporamos la noticia de la Teua Radio sobre la Antología 2120. Recordamos que en la misma, nuestro relato "Futuro Androide" quedó finalista. Un abrazo a tod@s.




L’escriptor monover i membre de l’equip de La Teua Ràdio, Luis Barberá, ha quedat finalista al XVIII Premi Internacional de Relat «Sexto Continente. 2120», segons ha anunciat l’autor.

La seua obra «Futuro Androide» ha participat en aquesta edició del certamen literari que organitza Ràdio Exterior d’Espanya i l’editorial M.A.R. editor.

Segons expliquen des de l’editorial, han participat 160 escriptors de tretze països diferents com ara: Espanya, Argentina, Colòmbia, Mèxic, Cuba, Uruguai, Perú, Venezuela, Estats Units, Escòcia, Brasil, Bolívia i Puertorico.

Aquests premis de relats existeixen des de l’inici del programa, fa deu anys, el 2009, i pretenen descobrir nous talents en l’àmbit de la creació en espanyol.

Amb els relats finalistes s’ha publicat un llibre de narrativa titulat «2120. Antologia Futurista», el qual es pot adquirir en qualsevol plataforma, com ara Amazon, o a les llibreries.

No hay comentarios:

Publicar un comentario